Laat zien waar je voor staat met één krachtige video

En maak mensen fan van jouw bedrijf

Goede bedrijven verdienen goede video's!

Als ondernemer met een duurzame missie help je mensen om te kiezen voor duurzame producten of diensten, maar hoe inspireer je mensen nu om te kiezen voor duurzaamheid?

“We zijn nog steeds enorm blij met de video’s.
Allemaal positieve reacties en we verkopen meteen meer… Echt bizar!”
Ramon Jansen en Tim Middelbos - Oprichters Training Darts

Herken je dit?

Duurzame producten

Mensen weten nog steeds niet precies waarmee je ze kunt helpen

Mensen kennen de naam van je bedrijf, maar als je met ze in gesprek bent merk je al gauw dat ze eigenlijk niet weten wat je precies doet. Zelfs als jij denkt dat ze wel een potentiële klant zouden kunnen zijn. Het is de kunst om een duidelijk verhaal over je bedrijf te vertellen dat blijft hangen. Face to face is dit al best lastig, laat staan online waar je elkaar niet eens echt ziet. Hier kan een bedrijfsvideo enorm bij helpen!

Camera

Video's leveren geld op

Je wilt gezien en gevonden worden door de mensen die graag klant bij je willen zijn. Mensen zijn veel meer geneigd om een product of dienst aan te schaffen wanneer zij er een video over hebben gezien. Het straalt namelijk veel vertrouwen uit. Hoewel je niet precies kunt zeggen hoe snel een video is terugverdiend, weet je wel zeker dat een goede video een eenmalige investering is die je daarna voor altijd kunt gebruiken.

Je wilt professionaliteit uitstralen

In al je communicatie wil je uitstralen dat je je klant serieus neemt en dat je je zaken goed op orde hebt. Dit geldt al helemaal voor een video die je op je website zet. Zo goed als een video kan werken om mensen vertrouwen te geven, kan het nog erger afschrikken als de video van slechte kwaliteit is. Bij video's met een lage beeld- en geluidskwaliteit, geen goede verhaalsopbouw en geen call-to-action, stoppen we binnen twee seconden met kijken. We zijn nu eenmaal allemaal aan mooie series en films gewend. Een video van lage kwaliteit schaadt dan eerder je imago dan dat het je helpt en heel eerlijk gezegd wil je nog liever geen video dan een slechte video.

Als je de keuze hebt, zouden wij dan toch maar een professionele video aanbevelen ;)

goede eerste indruk maken

Je hebt maar een kans op een goede eerste indruk

Online gaat alles snel. Binnen een paar seconden wil een websitebezoeker weten of die op de goede plek zit om zijn of haar probleem op te lossen.

Ze vragen zich twee dingen af: 1. Wil ik dit? en 2. Vertrouw ik dit?

Het liefst zou je even een gesprekje aanknopen, maar dat gaat niet. Een video is in dit geval het beste middel dat je ter beschikking hebt om in korte tijd duidelijk te maken wat je voor iemand kunt betekenen. 


Jouw missie is onze missie!

Talloze bedrijven verkopen fast fashion producten en troepjes waar je groene hart van gaat bloeden. Als jouw bedrijf in plaats daarvan de kracht van video in zou zetten voor het verkopen van duurzame producten, dan zou de wereld er een stuk beter uit komen te zien. Daar heb je online zichtbaarheid voor nodig en dus een professionele video.


Hoe klinkt dit?

Hoe zou het voor je zijn als je je weer kunt focussen op de dingen die voor jou belangrijk zijn terwijl je video ondertussen nieuwe klanten oplevert? En hoe zou het zijn als jouw professionele video zorgt voor extra klanten en bestaande klanten fan maakt van jouw bedrijf? Dat je een video hebt die bijdraagt aan je professionele uitstraling zonder dat je hier veel tijd of geld in hoeft te investeren.

Als jij een duurzame missie hebt, kunnen wij je helpen!

Het FOCUS pakket is ideaal voor ondernemers met een duurzame missie. Voor een eenmalige investering heb jij een professioneel videoteam ter beschikking waarmee je gemakkelijk en snel een super sterke video neerzet. Na de kennismaking bepalen we jouw doelgroep en stellen we een video marketingplan op. Hierin bepalen we samen op wie we de video richten, via welke kanalen we dat doen en wat de boodschap is die jouw bedrijf aan je doelgroep bindt. Wij verzorgen de gehele productie en leveren de video aan zodat je deze direct kunt gebruiken op jouw kanalen. 

Met het FOCUS pakket heb je binnenkort een professionele video in handen waarmee je nieuwe klanten binnenhaalt zodat jij je weer kunt richten op de dingen die er voor jou toe doen! Daar ligt de FOCUS!

€ 3000,- excl. BTW

Het FOCUS pakket

Een professionele video voor een goede eerste indruk!
Dit is een pakketprijs waar alle overige kosten bij in zitten.

De voordelen van het FOCUS pakket op een rij

  • Een krachtige video trekt meteen de aandacht van bezoekers waardoor de kans groter is dat ze klant worden.

  • Een professionele video creëert een positieve eerste indruk waardoor jouw bedrijf onthouden word en onderscheidend is ten opzichte van concurrenten.

  • Video's hebben een grotere kans om bekeken te worden in vergelijking met tekst, meer mensen zullen je dus ontdekken.

  • Een sterk en inspirerend script kan emoties oproepen, waardoor mensen op een dieper niveau verbinding maken met jouw bedrijf.

  • Video's bieden de mogelijkheid om de persoonlijkheid en waarden van jou en je bedrijf te tonen, waardoor je de mensen aanspreekt met dezelfde waarden als jij. Zo maak je fans en ambassadeurs!

  • Een overtuigende video kan jouw conversieratio aanzienlijk verbeteren omdat je bezoekers aanmoedigt om een actie te ondernemen, zoals een aankoop doen, een afspraak maken of contact met je opnemen.

  • Een video met een inspirerende scripts hebben een grotere kans om gedeeld te worden op sociale media platforms. Je geeft mensen dus een laagdrempelige tool om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten. 

  • Het plaatsen van video's op jouw website kan de SEO-ranking verbeteren waardoor je meer bezoekers op je website krijgt.

  • Een professioneel geproduceerde video toont jouw bedrijf als geloofwaardig, persoonlijk en daardoor ook betrouwbaar. We werken immers allemaal graag samen met prettige mensen die goed zijn in hun vak.