Wij maken professionele video's voor duurzame bedrijven

Je product is goed, nu is het tijd om impact te maken!

Wereldverbeteraars en online zichtbaarheid

Tijd voor impact!

Als duurzame ondernemer wil je meer doen dan alleen winst maken, 
maar je weet ook dat impact en winst hand in hand gaan.
Om genoeg klanten te krijgen, heb je veel online zichtbaarheid nodig.
Steeds meer mensen maken duurzame keuzes, maar hoe vertel je je verhaal op zo'n manier dat mensen zich willen aansluiten bij jouw missie? Daar kunnen wij bij helpen.

Videomarketing hoeft geen knelpunt te zijn. Herken je dit?

  • Je weet hoe belangrijk het is om online zichtbaar te zijn, maar het is lastig om je verhaal zo op te bouwen dat het mensen raakt zodat zij klant bij je worden. Elke dag dat je nog geen video's hebt, laat je duurzame impact én omzet liggen!

  • Video's zijn de sleutel tot online succes, maar de techniek van videoproductie, zoals het filmen en monteren van beeldmateriaal, kan overweldigend zijn. Je hebt je voorgenomen om ermee aan de slag te gaan, maar weet nog steeds niet waar je moet beginnen.

  • Je hebt nog niet zoveel klanten als je zou willen en wilt de voordelen van video niet langer mislopen, maar het moet wel efficiënt zodat jij je kan focussen op het bouwen aan je bedrijf.

"You can't be a secret and a success"

Om de impact te maken die jij voor ogen hebt, móet je online zichtbaar zijn en video's zijn het perfecte middel om je bedrijf te laten groeien. 


Met elke video bouw je niet alleen een publiek op, maar creëer je een community van enthousiaste supporters die graag jouw vaste klanten worden. Duizenden succesvolle bedrijven hebben dit al bewezen en jij kunt niet achterblijven. Voor elk bedrijf is online video tegenwoordig essentieel, maar voor duurzame ondernemingen is het zelfs nog urgenter. Alle duurzame bedrijven zullen echt snel moeten groeien om de wereld duurzamer te kunnen maken.


Het is tijd om jouw bedrijf in de spotlights te zetten en je impact te vergroten!

Sterke video's in 4 stappen

Samen

Kennismaking

1. Plan een online gesprek
schrijven

Voorbereiding

2. Bereid je video's voor met onze templates
camera

Filmen

3. Wij komen filmen op jouw locatie

Opleveren

4. Deel jouw video's online
“We zijn nog steeds enorm blij met de video’s.
Allemaal positieve reacties en we verkopen meteen meer… Echt bizar!”
Ramon Jansen en Tim Middelbos - Oprichters Training Darts

In een online video-call kun jij al je vragen stellen over videomarketing en denken wij met je mee over hoe je video's in kunt zetten voor jouw bedrijf, of je nu al een plan hebt of nog niet. Deze videocall is geheel gratis en vrijblijvend.
We hebben een beperkt aantal plekken per maand, dus plan er nu een in!